Țări pe care trebuie să le vizitezi înainte de 30 de ani

Călătoria formează tinerețea…dacă vei începe să călătorești de tânăr vei reuși să te descoperi, să îți faci o idee cu privire la lumea care te înconjoară. Există în lumea întreagă locuri ce par concepute special pentru cei tineri, care vor marca cu siguranță prima etapă a vieții. Prin urmare, dacă mai ai puțin până al împlinirea vârstei de 30 de ani, iată ce țări ar trebui să iei în calcul.

Japonia

Japonia este o țară singulară. Numeroși sunt occidentalii care, în momentul în care o vizitează pentru prima dată, au un veritabil șoc cultural. Între modernitate și tradiție, Japonia își fascinează vizitatorii și le propune o varietate de activități: vizitarea primului templu budist la Nara, admirarea frumuseții eterne a Muntelui Fuji care domina lacurile și pădurile din jur, vizitarea orașului Tokyo și cartierelor sale moderne…

Portugalia

Portugalia este o țară încărcată de istorie, un pământ primitor dar și unul din locurile din Europa în care se mănâncă și se bea bine. În Portugalia domnește un fel de artă de a trăi. Savurează o delicioasă cafea în fermecătorul cartier Alfama din Lisabona, ascultă trilurile unei cântărețe de fado, profită de frumusețea și căldura zonei Algrava sau vizitează podgoriile din valea Duoro.

Australia

O călătorie la celălalt capăt al lumii dar ce călătorie! An de an, tineri din toate colțurile lumii vizitează Australia. Această insulă-continent este, înainte de toate, un pământ al contrastelor. Climat tropical în partea de Est, căldură urbană în metropole precum Brisbane, Sydney sau Melbourne, deșert semi-arid în care încă mai trăiesc aborigenii…o săptămână nu este de ajuns pentru a descoperi toate aceste minuni.

India

India este mai mult decât o călătorie, este o experiență. Magnificul Taj Mahal, efervescentul Delhi, Himalaya cu numeroasele sale mănăstiri, plajele splendide din Goa și Mumbai…deschide-ți simțurile.

Lasă un răspuns