Reunion – Insula cu 1001 de activități turistice

Situată în mijlocul Oceanului Indian, insula Reunion este una din cele mai frumoase destinații din lume. Peisaje care îți taie răsuflarea, cultură bogată și autentică, Reunion are o mulțime de lucruri de oferit.

O gamă largă de activități pentru toată lumea

Bine ai venit pe insula Reunion. Această micuță perlă din Oceanul Indian îți va oferi o experiență excepțională, o vacanță de neuitat. Profită de climatul său tropical, favorabil unui număr mare de activități. Plajele sale splendide contrastează cu munții impresionanți oferind ochiului un spectacol natural pur și simplu magnific.

Insula Reunion va fi pe placul oricui, atât celor mici cât și celor mari care nu vor apuca să se plictisească în acest loc în care calmul se îmbină cu dinamismul și convivialitatea. Pentru adepții vacanțelor relaxante, insula Reunion este destinația ideală. Nici persoanele active nu se pot plânge. Insula oferă o mulțime de activități: scufundări, schi nautic, surf.

Insula Reunion are și pentru pasionații de senzații tari activități: caiac sau drumeții pe apă se numără printre preferatele turiștilor. Golful, parapanta și surful figurează și ele pe lista celor 1001 de activități turistice.

Turișii aflați în vacanță cu familia pot pleca în descoperirea unei faune și flore unice în lume care îi vor uimi cu siguranță. Pentru turiștii mai petrecăreți, cele mai populare cluburi de pe insulă își închid porțile târziu în noapte.

Preferi activitățile atipice și insolite? Lasă-te tentat de o survolare de neuitat a insulei cu elicopterul sau admiră laguna precum și bogățiile submarine la bordul unui caiac transparent. Paradisul drumețiilor, Reunion oferă o mulțime de peisaje propice unei alte activități interesante, trekking.

Imposibil să te afli pe insula Reunion fără să vizitezi Piton de la Fournaise, un vulcan imens, de 2632m altitudine. Vulcanul este vedeta insulei. În erupție, vulcanul oferă un spectacol umitor.

Rătăcește-te pe străzile din Saint-Denis și ale pieții Saint-Paul pentru a aprecia simțul umorului al localnicilor creoli și să guști din delicioasele fructe exotice care cresc aici de-a lungul întregului an.

Lasă un răspuns