Netflix: iată serialele care vor fi difuzate în octombrie

Ca de obicei, Netflix adauga lunar seriale si filme noi in catalog. Iata lista cu noutatile lunii octombrie.

In fiecare luna, Netflix gazduieste continuturi noi pe platforma sa, sperand ca astfel sa reuseasca sa atraga un numar cat mai mare de utilizatori. Seriale originale, filme noi, documentare…luna aceasta serviciul de streaming se pregateste de sosirea lui Peaky Blinders, un serial britanic extrem de apreciat.

Peaky Blinders sezonul 5 – 4 octombrie. Peaky Blinders si genialul Cillian Murphy se reintorc pe Netflix pentru sezonul cu numarul 5. Serialul are in centru un oras britanic al anillor 1900. In 1919, o banda cunoscuta sub numele de Peaky Blinders isi are sediul la Birmingham.

Raising Dion sezonul 1 – 4 octombrie. Noul serial Netflix urmareste peripetiile unei mame care descopera ca fiul sau are super-puteri. Drept urmare, va fi nevoita sa invete sa il creasca avand cunostinta de aceste abilitati mai putin comune.

Riverdale sezonul 4 – 10 octombrie (un episod pe saptamana). Archie si Jughead se reintorc pe Netflix incepand cu 10 octombrie. Acest sezon 4 va fi alcatuit din 22 de episoade si va continua povestea elevilor de liceu din Riverdale care vor incerca sa isi continue viata dupa Gargoyle King si Ferma. Hermione va fi arestata, acuzata de tentativa de omor asupra lui Hiram Lodge.

Insatiable sezonul 2 – 11 octombrie. In ciuda polemicilor izbucnite odata cu lansarea primului sezon al serialului Insatiable, acesta se reintoarce cu un sezon 2 pe Netflix. Ocazia perfecta de a o regasi pe Patty Bladell, o eleva de liceu hartuita de colegii sai din cauza aspectului fizic. Insa, in urma unui tragic accident, aceasta slabeste enorm si se transforma, ajungand sa participe la concursuri de frumusete.

Plan Coeur sezonul 2 – 11 octombrie. Serialul francez original Netflix se reintoarce pe platforma pentru un al doilea sezon. Primul spunea povestea lui Elsa, o tanara pariziana putin cam trista deoarece s-a separat recent de iubitul sau. Cele trei prietene ale sale, satule sa o vada in starea aceasta, decid sa ii faca cunostinta cu o escorta…fara sa o informeze in prelabil.

Baby sezonul 2 – 18 octombrie 2019. La fel ca serialul Insatiable, si serialul Baby a starnit numeroase polemici dupa lansare insa, din cu totul si cu totul alte motive. Serialul italian povesteste cum doua adolescente descopera universul prostitutiei si decid sa urmeze si ele aceasta cale in secret pentru a se imbogati.

Lasă un răspuns