Chaos Walking: Tom Holland și Daisy Ridley în mare pericol în trailer

Daisy Ridely se reintoarce pe marile ecrane alaturi de Tom Holland in Chaos Walking, realizat de Doug Liman. Si, daca totul merge bine, Doug Liman va dezvalui acest nou film pe data de 3 februarie. Si, urmarind trailerul, ne putem da seama ca ne asteapta o aventura science-fiction pasionanta si nebuna totodata.

Proiectul se bazeaza pe o distributie de exceptie: Tom Holland, (Spider-Man), Daisy Ridley (Star Wars) sau Mads Mikkelsen (Hannibal). Povestea este pur si simplu fascinanta.

Cand gandurile domina lumea

In program? Chaos Walking ne va scufunda intr-un viitor distopian in care femeile au disparut si barbatii au ramas singuri pe Pamant, sunt supusii Zgomotului. Despre ce este vorba? Despre o entitate care le permite fiecaruia sa cunoasca gandurile celuilalt. La scurt timp, Viola isi face aparitia in acest univers distopic in urma prabusirii avionului sau si il va obliga pe Todd (Tom Holland) sa se revolte pentru a o proteja.

Nu vom ascunde acest lucru, peruca blonda a lui Daisy Ridely este cam de prost gust si ne va irita ochii de-a lungul vizionarii. In rest, filmul se anunta epic, fascinant, intens si bogat in idei si emotii. Putem descoperi putin din actiunea filmului in trailerul oficial al filmului. Chaos Walking ne promite o scufundare terifianata si plina de rasturnari de situatie/revelatii care nu ar trebui sa ne lase indiferenti.

Prin intermediul unei realizari dinamice si a unor efecte speciale speciale extrem de convingatoare, Chaos Walking poate fi considerat un omagiu adus acestui univers imaginat de catre Patrick Ness. Cei care urmeaza sa urmareasca filmul in viitorul apropiat cu siguranta vor spera ca acesta sa aiba cat mai multe continuari in genul unor filme precum Hunger Games sau Into The Labyrinth.

Asteptam sa il vizionati si voi si sa ne spuneti parerea.

Lasă un răspuns