Cele mai frumoase plaje din Paros, Grecia

Aflată în umbra unor insule mai cunoscute precum Mykonos și Santorini, Paros nu este una din cele mai cunoscute insule din Ciclade. Mai puțin turistică însă mai autentică, insula Paros merită să fie descoperită, pentru plajele sale de vis în special. Iată-le pe cele mai frumoase.

Livadia – cea mai accesibilă
Situată în apropiere de portul Parikia care primește feriboturile, plaja Livadia este cu siguranță prima pe care o vei zări odată ajuns pe insula Paros. Plaja Livadia este o plaja simplă, accesibilă din centrul orașului, situată în apropiere de barurile și restaurantele de la malul mării. Nisip fin, o moară drăguță… ce poți cere mai mult?

Aliki – cea mai relaxantă
Dacă decizi să îți îndrepți pașii spre coasta de Sud, vei găsi la capătul insulei satul Aliki. Satul propriu-zis nu are nimic special însă apa albastră și limpede care mărginește plaja este o adevărată invitație la relaxare. În ciuda faptului că este o plajă cu pietriș, cu greu vei rezista tentației de a te așeza să bei o cafea la una din mesele instalate pe malul apei.

Golden Beach – cea mai modernă
Cu numeroasele sale baruri moderne, cu șezlongurile și umbreluțele sale, Golden Beach, situată în partea de Sud a insulei Paros, este de departe plaja care se apropie cel mai tare de peisajul de carte poștală. Locul ideal în care îți poți sublima bronzul.

New Golden Beach – cea mai sportivă
Situată la doar câțiva metri distanță de plaja Golden Beach, New Golden Beach este paradisul amatorilor de sporturi acvatice. Apa este ideală pentru practicarea surfului.

Naoussa – cea mai citadină
Naoussa nu se poate califica drept o plajă propriu-zisă însă este atât de plăcut să te plimbi de-a lungul acestui golfuleț situat în spatele portului Naoussa, în partea de nord a insulei. O plajă cu nisip fin de doar trei metri însă cu o vedere privilegiată asupra căsuțelor albe, specifice satului.

Lasă un răspuns