Carmel: Who Killed Maria Marta? Un cold case misterios și pasionant

Cu Carmel: Who Killed Maria Marta? Netflix ne transporta in Argentina pentru un documentar consacrat uciderii unei femei, caz nerezolvat nici in ziua de azi si care continua sa pasioneze un numar mare de persoane in tara.

Suntem in anul 2002, in seara de 27 octombrie. Maria Marta Garcia Belsunce este gasita fara suflare in casa sa. Dupa ce si-a petrecut dupa-amiaza in compania surorii si cumnatului sau, alaturi de sotul sau Carlos, Maria Marta trebuia sa aiba intalnire cu kinetoterapeutul sau la ora 19.

Cateva minute mai tarziu, sotul sau o gaseste fara viata in baie, cu corpul plin de sange. La prima vedere, totul pare un banal accident domestic, femeia pare sa fi alunecat in baie, insa totul capata o alta turnura.

Faptele se deruleaza intr-o resedinta ultra securizata dintr-o periferie din Buenos Aires, pe care unii o denumesc ghetto pentru cei bogati. Exista o multime de camere de supravegheat, drept urmare unei persoane straine ii este destul de greu sa intre in aceasta periferie.

Ceea ce inseamna ca toti cei implicati in acest caz locuiesc in aceast periferie. Exista numeroase rasturnari de situatie din momentul in care Maria Marta a fost gasita fara suflare.

Concluziile la care au ajuns cei doi medici ajunsi la fata locului, refuzul familiei de a chema politia, faptul ca scena crimei a fost curatata, o dovada aruncata in toaleta si inmormantarea femeii a doua zi, in mare graba, toate aceste elemente ne duc cu gandul la o crima pasionala.

Reconstituirea faptelor este minutioasa, perfect documentata. Toti protagonistii sunt prezenti, la 18 ani de la aceasta intamplare: membrii familiei, jurnalistii, procurorul care s-a ocupat de acest caz si martorii si prietenii victimei.

Inca nu se stie cine a ucis-o pe aceasta femeie din inalta societate din Argentina. Rezultatul este captivant si misterios, nu va dezamagi pasionatii de cold case.

Lasă un răspuns